Matrimoniale Bucuresti iti arata ce poti sa inveti de la un first dating esuat?

Site-ul de matrimoniale Femei singure  iti dezvaluie in continuare ce poti sa inveti in urma unui dating esuat. Exista mai multe scenarii.

Matrimoniale Bucuresti: daca persoana cu care te intalnesti nu este prea draguta

Totul parea minunat atunci cand ati inceput sa discutati online. Dar in realitate realizezi ca persoana care sta in fata ta este nepoliticoasa, aroganta, se poarta urat etc. Cu siguranta acest lucru o sa fie neplacut pentru un prim dating face to face. S-ar putea sa fie ingrozitor sa astepti ca celalalat sa vorbeasca intru-una despre cariera sa sau si mai rau sa te inrerupa oricand incerci sa intervii.
Poti sa inveti ceva de la un astfel de dating ratat?
Site de Matrimoniale Bucuresti spune ca da. Iata ce.
Un astfel de dating te poate face sa te simti destul de neplacut pentru ca cel cu care te-ai intalnit nu este nici pe departe asa cum credeai cand ai stabilit intalnirea online si de a accepta sa va vedeti. Este important sa-ti amintesti ca este posibil ca profilul pe care ti l-ai creat sa fie foarte diferit de ceea ce esti tu in realitate. Acest lucru este valabil si pentru cealalta persoana. Cand oamenii stau fata in fata, au mai putin timp sa se gandeasca la ceea ce spun. Asta inseamna ca personalitatea lor reala tinde sa iasa la suprafata instantaneu. Deci, nu ar trebui sa-ti para atat de rau in urma unui astfel de dating. Ce conteaza cu adevarat este ca ai realizat ca persoana respectiva nu este asa cum ti-ai fi dorit inainte de a inainta in relatie. Acest tip de experienta poate contribui de asemenea la solidificarea exacta a ceea ce NU cauti intr-un partener. Cu siguranta data viitoare vei fi mult mai atenta in alegerile pe care le faci cand vine vorba despre Matrimoniale Bucuresti

Site Femei singure: daca persoana cu care te intalnesti te jigneste

Iata inca un scenariu pentru un dating ratat. Te simti bine in compania acelei persoane cand deodata, pur si simplu el spune ceva nelalocul lui; ceva care te jigneste. Indiferent daca este rasist, homofob sau sexist ori ceva mai subtil, ideea este ca ceva se rupe foarte grav. Este ceva suficient de puternic incat sa puna punct acelui dating si oricarei sanse de relatie indelungata.
Poti invata ceva dintr-un astfel de dating sortit esecului?
Site-ul de matrimoniale Femei singure spune ca da.
Evident, acest lucru este ceva ce nu poti controla, asa ca nu trebuie sa te cuprinda prea mult – planifica-ti urmatorul dating cu o persoana mai putin controversata. Singurul lucru pe care l-ai putea regreta este daca nu l-ai fi provocat pe partenerul de dating cu privire la ceea ce tocmai a spus. Evident ca nu-ti doresti o astfel de scena dupa ce ajungi sa investeti mai mult intr-o relatie. Daca este ceva ce te deranjeaza foarte mult, cel mai probabil nu o sa treci peste. Asa ca este mai bine sa stii din start care este situatia.

Matrimoniale Bucuresti: Daca partenerul de dating nu lasa telefonul din mana

Uite inca o situatie despre un dating ratat. Cel cu care te intalnesti sta numai cu mana pe telefon si verifica intr-una mesajele. Trebuie sa concurezi cu telefonul si cu siguranta nu te simti in apele tale. Stii ca este ceva ce trebuie sa eviti cu orice pret la urmatoarele datinguri.
Ca Site Femei singure iti spunem ca poti sa tragi invataminte si din aceasta experienta. Cum?
O experienta ca aceasta te va ajuta sa reevaluezi mai bine propriile obiceiuri. Tu ai petrecut prea mult timp cu telefonul in mana cand ai fost la alta intalnire? Acest lucru te poate ajuta sa scapi de obiceiurile nepoliticoase pe viitor, cand vei merge la un alt dating. Cel mai bine este sa tii telefonul in buzunar sau in geanta pentru a evita sa fii distras. Daca stati la o masa, pune telefonul cu fata in jos si pe silentios ca sa nu poti vedea mesajele care vin. S-ar putea ca la un viitor dating sa gasesti ca este bine sa propui de la inceput acest lucru pentru amandoi. Explica de ce vrei sa faceti acest lucru si formuleaza rugamintea cu tact, sa nu para ca un ordin. Acesta ar putea fi inceputul unei frumoase relatii fara prezenta permanenta a smartphone-ului in viata voastra impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *