Marca inregistrata la OSIM – cartea de vizita a producatorului sau comerciantului

Raportul Marci Firme prezinta marcile inregistrate de o companie cu privire la un produs sau un serviciu. Informatiile oferite sunt atat despre marcile in vigoaremarcile in asteptare, cat si despre cele expirate.

Marca inregistrata la OSIM a unei companii poate fi perceputa ca fiind cartea de vizita a producatorului sau comerciantului.

“Probabilte intrebi de ce ar trebui sa iti inregistrezi marca la OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci). Este bine sa stii ca numai faptul ca ai ales un nume pentru firma ta, nu face ca orice alta entitate sa nu poata folosi acelasi nume, astfel tie scazandu-ti sansele sa te afirmi in domeniul ales.” a declarat Daniela Colnicianu, Sales Manager Risco Servicii Financiare.

Inregistrarea marcii presupune un pret mic in comparatie cu dificultatea demersurilor in cazul in care alta firma alege sa se foloseasca de numele brandului tau.

Pe langa aceasta componenta, inregistrarea marcii tale la OSIM te ajuta si in raport cu potentialii clienti. Acestia vor sti exact ca activezi 100% in siguranta si vor fi mai deschisi in comunicarea cu firma ta.

Un alt avantaj al raportului nostru reprezinta faptul ca poti afla instant daca numele pe care doresti sa il utilizezi pentru firma ta a fost sau nu folosit deja de catre competitori. Astfel, verifici daca marca este in vigoare sau in asteptare si iti poti construi strategia de brand in functie de acest aspect.

In cazul in care trebuie sa verifici marcile inregistrate, fara sa cunosti produsele existente sau care urmeaza sa fie lansate de catre competitorii tai. Astfel, afli din start daca vor lansa un produs care s-ar putea intersecta cu planurile tale de vanzari.

Studiaza atent piata si asigura-te ca esti mereu cu un pas inaintea competitiei tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *