More

  Este mai bine sa cumperi un iPhone 12 sau un iPhone 13?

  In urma cu cateva zile, Apple a anuntat oficial iPhone 13, noul telefon emblematic al marcii, alaturi de intreaga sa linie de produse actualizate cu cea mai recenta tehnologie si cele mai importante progrese din zona.

  Si in timp ce iubitorii de mere (si cei cu multi bani) au inceput sa-si scoata portofelele, gata sa cheltuiasca pe aceasta noua generatie, altii cred ca schimbarea dintre iPhone 12 si acest nou smartphone nu este suficienta pentru a justifica o noua achizitie la acest punct. 

  iPhone 12 vs. iPhone 13

  Desi exista si alti factori de luat in considerare, intrebarea importanta de pus este: Cat de diferite sunt iPhone 12 si iPhone 13? Raspunsul pare sa fie: nu prea mult. Expertii Cnet noteaza: „Daca ai un iPhone 12 , nu exista prea multe motive de imbunatatire acum, asta pentru ca cei doi au multe in comun. Au suport 5G , un ecran OLED de 6,1 inchi , un procesor rapid, camere grozave si suport MagSafe .” Pe de alta parte, alte site-uri au subliniat ca iPhone 13 pare sa fie doar o usoara imbunatatire fata de cel precedent.

  Desigur, exista imbunatatiri, mai ales cand vine vorba de camerele actualizate, de caracteristicile video care au fost introduse, precum si de o durata de viata mai buna a bateriei, lucru pe care utilizatorii Apple il cer de mult timp. Optiuni precum modul cinema, stiluri fotografice si un mod de noapte imbunatatit vor ajunge in toate telefoanele din linie, acestea fiind principalele imbunatatiri, iar cele care – conform Apple – sunt cele care profita din plin de noul A15 Bionic . procesor . 

  Cu toate acestea, cand vorbim despre caracteristicile utilizarii conventionale, de fapt nu exista atat de multe imbunatatiri si, deoarece iPhone 12 a fost unul dintre cele mai bune telefoane de anul trecut, durata de viata a acestuia este de fapt inca mai lunga, chiar si la momentul sosirii iPhone 14, moment in care pretul iPhone 13 va scadea, la fel ca si 12 , acesta fiind acum o versiune de buget cu caracteristici bune care nu va fi invechit in curand. Deci, raspundem la urmatoarea intrebare. 

  Care este mai bine, sa cumperi un iPhone 12 sau 13? 

  Raspunsul depinde doar de cati bani esti dispus sa cheltuiesti si daca iti pasa cu adevarat de noile functii. Recomandarea generala, daca doriti sa economisiti bani si sa aveti un produs bun, este sa cumparati un iPhone 12 , deoarece acesta are specificatii valoroase care nu vor imbatrani prea curand. De fapt, cei care au iPhone 11 stiu ca mai au un produs cu viteza buna, caruia ii lipseste doar 5G . Daca vrei noul si iti poti permite, poti cumpara 13. Desigur, exista si alte telefoane la preturi mai mici, cu caracteristici similare, dar acesta este un alt subiect. 

  Este demn de remarcat faptul ca aceste versiuni anuale sunt aproape imposibil pentru majoritatea utilizatorilor sa tina pasul cu, iar rapoartele recente sugereaza ca este nevoie din ce in ce mai mult de a schimba smartphone-urile, asa ca, daca nu aveti un telefon cu adevarat vechi, nu este nevoie sa faceti upgrade. unul si, daca vrei, sa cumperi o singura generatie mai veche poate merita pastrat cativa ani. 

  Nu spunem ca iPhone 13 nu este o optiune excelenta. Se va numara, fara indoiala, printre cele mai bune telefoane ale lunilor urmatoare pana la sosirea succesorului sau, cu toate acestea, predecesorul sau are inca suficienta putere si putere de care utilizatorii vor putea profita pentru o perioada, mai ales daca nu doriti sa cheltuiti tot ce costa unul dintre aceste telefoane noi. 

  Cele mai noi articole

  Din aceeasi categorie