More

  Cum sa incepi o relatie: Arta actoriei misterioase

  Cum sa incepi relatiile este extrem de complicat. Intrucat fiecare persoana este diferita si are propriul context si istorie, de multe ori ne putem confrunta cu personalitati care depasesc intelegerea noastra sau care ne surprind pentru ca sunt imprevizibile. Ti s-a intamplat sa nu stii ce ai gresit sau de ce o persoana a decis brusc sa plece?

  Acest lucru poate fi legat de faptul ca fiecare fiinta este un univers si de multe ori nu suntem compatibili cu oamenii, chiar daca ne dorim. Cu toate acestea, exista si un mic truc care este cu adevarat paradoxal. Si este ca uneori, cand ne dorim cel mai mult sa ne aratam interesul fata de cineva, atunci putem provoca cel mai mult efectul opus si facem ca oamenii sa se simta distantati de noi.

  Din acest motiv, de multe ori se recomanda ca la definirea modului de incepere a relatiilor sa se tina cont de arta de a actiona misterios . Ce inseamna asta? Ca atunci cand iti place de cineva , nu o arata mai tarziu sau intens, ci pastreaza putin suspans daca acea persoana te intereseaza sau nu. Acest proces este foarte asemanator cu cel al flirtului initial, cand trebuie sa gasim un echilibru intre a arata interes si a nu dezvalui totul, deoarece se pare ca aceasta tehnica are de obicei efecte pozitive atunci cand vine vorba de captarea atentiei cuiva. Si, desi este greu sa ne controlam uneori, tendintele spun ca trebuie sa mentinem acea tensiune chiar si la inceputul relatiei.

  Cu toate cele de mai sus, merita mentionat cateva sfaturi despre cum sa incepeti relatii si sa pastrati misterul in acest proces.

  Nu suna asa de curand

  Cand intalnim pe cineva de care suntem interesati, este posibil sa simtim o mare dorinta de a apela acea persoana cat mai curand posibil. Cu toate acestea, incercati sa ramaneti calm si sa nu incepeti sa trimiteti mesaje si sa suni prea tare prea devreme. Nici nu inseamna ca ar trebui sa aplici „legea ghetii” sau sa ignori in mod deliberat persoana care iti place , dar ca incerci sa nu pari disperata cand te apropii de ea.

  Nu dezvalui toata personalitatea ta

  In primele discutii cand incepi sa cunosti o persoana, este normal sa vorbesti mult despre tine, despre ceea ce iti place si te intereseaza si chiar despre sentimentele tale cele mai profunde. Cu toate acestea, este important sa pastrati misterul , nu dezvaluind toate detaliile personalitatii tale.

  De exemplu, daca simti depresie sau anxietate, incearca sa nu fii primul lucru pe care il spui unei persoane, pentru ca vor fi oameni care vor intelege ca acest lucru este foarte normal si comun, dar din pacate sunt multi oameni care inca nu inteleg. ca asta nu are nimic de-a face cu asta, rau si poti fi judecat pentru ca ai vorbit despre asta. Exista chiar si cei care cred ca intalnirea cu o persoana cu depresie poate fi complicata. Si poate ca da, dar sa te intalnesti cu cineva intotdeauna este oricum. Ce da, este ca poti incerca sa pastrezi putin misteruldespre detaliile personalitatii tale cu care te poti lupta pentru a obtine o relatie sanatoasa . Deja cu incredere, puteti impartasi mai multe despre cum va simtiti.

  Nu vorbi prea mult despre trecutul tau

  Probabil ca foarte putine persoane, daca exista, le place sa cunoasca toate detaliile despre sexul cu fostii tai, de exemplu. Acelasi lucru se poate intampla daca spui prea multe despre cum te-ai intalnit cu unele persoane inainte sau despre ce a facut si nu a facut fostul tau pentru a te face sa te simti rau. Incearca ca atunci cand incepi o relatie , trecutul tau sa nu fie ceva atat de prezent. Mai bine acorda prioritate intelegerii ce loc poate ocupa cineva nou in viata ta si ce loc vrei sa ocupi in a lui.

  Aceste sfaturi nu sunt menite sa te faca sa te simti presat sau nenatural. Intalnirea cu cineva este intotdeauna o aventura diferita si subiectiva, dar tiparele unor relatii par sa arate ca misterul este o parte cheie a modului de a incepe relatiile cu piciorul drept.

  Cele mai noi articole

  Din aceeasi categorie