Visarea cu pietre: interpretari si semnificatii

Pentru a gasi sensul viselor noastre, trebuie sa ne amintim detaliile. Adica contextul. Astazi va aducem interpretarile visului despre pietre. Continuati sa ne cititi.

Visand ca spargi o piatra

Daca visezi ca spargi sau tai o piatra si o faci cu mainile tale inseamna ca vei munci din greu la proiectul, ideea sau nevoia pe care o ai, ca cu efortul tau vei realiza un mare lucru. realizare.

Daca visezi ca spargi sau taiati piatra cu vreo unealta sau ustensila, inseamna ca veti avea nevoie de ajutor suplimentar si necesar pentru a o obtine, dar ca o veti gasi.

Visand pietre abrupte si ascutite

Poate fi interpretat ca cautarea si recunoasterea propriei identitati. Cautarea va duce la a sti sa poti cunoaste o parte ascunsa a personalitatii, de care nu erai complet constienta.

Visand Pietre cu jet

 Acest lucru, din pacate, are de-a face cu o problema serioasa care ne va provoca o intristare enorma, daca visam la safire are de-a face cu oameni care ne vor ajuta in momente cand avem nevoie de mult sprijin.

Visand la piatra zdrobita

A visa la piatra zdrobita poate insemna doua lucruri diferite. Acordati atentie sentimentului prezent si identificati mesajul. S-a simtit trist vazand piatra zdrobita, deoarece ii era de folos, asa ca avem de-a face cu un mesaj clar de a ne simti neputinciosi. Intreaba-te daca exista vreun sentiment in viata ta actuala ca ti-au fost luate puterile. Ce te limiteaza? Si, in sfarsit, te saboteaza.

Este potrivit sa facem ceva in privinta asta, amintindu-ne ca revolta nu este niciodata cea mai buna solutie. Un alt aspect super interesant al acestui vis este legat de ideea de a depasi obstacolele. Daca ai visat ca ai vazut o piatra zdrobita, este un indiciu al depasirii.

Ceea ce credeai ca este imposibil sau greu de facut a fost facut de cineva. Adica, poate rezulta ca scopul tau poate si ar trebui sa fie transpus. Si daca ai visat sa zdrobesti piatra, este posibil sa fie un sentiment de furie. Cu toate acestea, aceasta furie provine dintr-o sarbatoare a autoactualizarii. Fie intr-unul sau altul, visul la piatra zdrobita este un vis pozitiv.

Visand cu pietre crapate

 Cand avem acest tip de vis inseamna ca, desi dorim sa aratam o imagine puternica despre noi insine, acolo unde atitudinea noastra este putin indepartata cu rudele inauntru, exista sentimente care ne fac sa ne spargem repede.

Visand cu pietre de aur

 Acest vis are de-a face in principal cu faptul ca iti doresti cu adevarat sa obtii prosperitate, dorul ca toate eforturile tale sa dea in sfarsit roade si sa te vezi rasplatit.

Visand Pietre si apa

Cand visezi pietre in apa, trebuie sa interpretezi si starea apei, pentru ca daca aceasta este limpede si curata, conceptul prezice bucurie, in timp ce apa calma defineste alegeri reusite, dimpotriva, pietrele in apa tulbure, murdara, este legate de confruntari si neliniste sau proiecte esuate.

Visand cu pietre mici

In mod normal, oamenii care viseaza la pietre sunt oameni cu viziuni si pozitii ferme, sau cel putin isi doresc sa fie oameni care fac si isi protejeaza alegerile, isi intemeiaza toate criticile fara loc de schimbare.

Pe de alta parte, visul la pietre mici reflecta o personalitate oarecum coplesita, care este acum susceptibila de critica. Pietrele mici sau pietrele care se desprind pana se transforma in altele mai mici, recomanda aparitia unor evenimente complexe, anomalii de sanatate, decese, ocazii foarte dificile care vor aduce schimbari in anumite aspecte ale vietii.

Visand sa arunci cu pietre

Pietrele pot fi vazute intr-un vis dupa o lupta sau cearta. Daca cineva arunca cu pietre intr-o femeie, este un semn ca prietenii ei rad de ea si o dispretuiesc in secret, iar daca visezi la o piatra mare, sugereaza ca ar trebui sa vizitezi mormintele rudelor tale. Daca visezi pietricele mici de mare, iti promite un bun beneficiu in dar, daca un barbat a visat pietre, este semn ca este prea nepoliticos sa se apropie de oameni.

Trebuie sa arati mai multa grija si atentie celor dragi. Pietrele intr-un vis inseamna ca parintii au nevoie de ingrijire si ajutor. Daca fugi de o stanca mare, este semn ca ai complexe si temeri, de care neaparat trebuie sa scapi; altfel, te pot smulge din interior.

Visand ploaia de pietre

O piatra care cade din cer sau sub forma de meteorit, este interpretata ca o premonitie ca ceva se va intampla si ca va aduce transformari in viata cuiva.

Visand cu pietre in gura

A visa ca ai pietre in gura simbolizeaza presiunea, povara sau chiar stresul cauzat de o anumita situatie personala, profesionala, sentimentala, familiala sau orice alta situatie.

Daca in vis reusesti sa scoti pietrele din gura, inseamna ca te vei putea elibera de acea presiune, fie ca rezolvi acea situatie, fie ca reusesti sa o depasesti.

Visand in care transporti pietre

Daca in visul tau ai transportat cu tine o piatra mare sau mica, s-ar putea sa trebuiasca sa rezolvi niste treburi neterminate. A purta o piatra in visele tale poate fi asociat si cu faptul ca ai gresit cuiva ceva din neatentie sau poate este legat de modul tau de a-i trata pe ceilalti, care este prea rece si dur.

Visand o poteca de piatra

Daca in vis te afli in fata unei carari lungi de piatra, probabil ca sufletul tau te avertizeaza ca calatoria nu va fi usoara. Va trebui sa puneti multa energie pentru a ajunge cu succes la final, probabil ca este o relatie personala sau de dragoste pe care doriti sa o pastrati si in vis va este clar ca va va lua multa munca pentru a o realiza.

De asemenea, se poate interpreta ca mergi pe un drum steril si rece care nu te duce nicaieri. Trebuie sa pleci cat mai curand posibil si sa preiei controlul asupra vietii tale.

Aceste doua interpretari sunt diferite si va depinde daca este una sau alta in functie de istoria ta si de situatia in care ai visul.