Videochat in Iasi, cea mai buna oportunitate din capitala Moldovei!


In ultimii doi ani, toate tipurile de activitati online s-au dezvoltat pana la un nivel care nu mai fusese atins niciodata in trecut. Printre acestea, industria divertismentului pentru adulti a facut progrese impresionante, transformand in bine viata multor femei din Romania.

Incepand cu infiintarea www.studio20.ro, studio videochat Iasi, in 2020, inclusiv tinerele din Moldova au putut sa se bucure de independenta financiara si sa isi vada visurile implinite, la o varsta la care alte fete sunt nevoite sa munceasca pe salariul minim. Iata cum este posibil acest lucru!

Totul legal, totul in deplina siguranta!

Activitatea de model de videochat Iasi se desfasoara in deplina concordanta cu legea romaneasca, din toate punctele de vedere. Asa cum este normal, inca din prima zi de activitate in cadrul studioului vei semna un contract de artist-interpret, care prevede drepturile si obligatiile fiecarei parti. Vei primi pe loc un exemplar, astfel incat sa poti studia toate detaliile.

Apoi, dupa inceputul activitatii, urmeaza sa iti incasezi banii de doua ori pe luna. De fiecare data, vei semna un act aditional in care vor fi trecute toate informatiile legate de suma respectiva: cat s-a incasat pentru tine de la fiecare site in parte, suma totala, comisionul care iti revine, fiecare taxa si impozit platit (CAS, CASS. impozit pe venit) si, bineinteles, suma neta care va fi transferata in contul tau bancar.

videochat Iasi

Sustinere de mai multe feluri, pentru debutante

Atunci cand incepi sa lucrezi intr-un studio de videochat din Iasi, beneficezi de un trainer personal care te invata tot ceea ce ai nevoie sa stii pentru a te descurca in fata camerei video. Daca simti nevoia, perioada de training poate fi extinsa fara nicio problema, pana cand vei simti ca esti pregatita sa faci performanta.

In perioada de inceput, Studio20.ro te ajuta, de asemenea, cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up. Apoi, daca ramai sa lucrezi timp de cel putin trei luni, aceste produse vor fi considerate cadou si nu va mai trebui sa le platesti.

Primele trei luni iti aduc, garantat, un venin minim de 1 000 de dolari, indiferent de performantele tale online din perioada respectiva. Acesta nu poate sa scada, insa e posibil sa castigi chiar mai mult, daca te adaptezi repede si incepi sa faci performanta pe site-urile pentru adulti.

Multiple oportunitati de castig

Pe masura ce descoperi ca activitatea de videochat in Iasi ti se potriveste si atragi tot mai multi admiratori printre membrii site-urilor de profil, ai parte de venituri sporite. Intr-adevar, pe langa bonusul standard brut de 50% din incasari, ai dreptul la mai multe bonusuri cumulative.

Primesti un bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada. Aici sunt incluse si streamingul mobil si apelurile video, ceea ce face ca obiectivul sa fie mai usor de atins. Alte bonusuri de 5 procente sunt acordate pentru comportament online perfect si pentru o rata de conversie buna, obtinuta atunci cand vizitatorii se inscriu din camera ta de chat.

Ai posibilitatea de a beneficia de inca 5% daca obtii castiguri de 15 000 de euro pe perioada. Asadar, cu cat castigi mai mult, cu atat creste si valoarea procentului care iti revine. Exista inclusiv o recompensa de fidelitate, care se plateste in fiecare an pentru intregul an precedent.

Si tu poti sa alegi o cariera de videochat in Iasi, pentru a te bucura de toate aceste sanse! Fa cat mai repede pasul care iti va transforma viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *