More

  Valoarea de Piata a Firmelor – element cheie in colaborari de afaceri

  Valoarea de Piata a unei Firme reprezinta valoarea cu care s-ar putea vinde acea firma pe baza rezultatelor financiare anterioare.

  In momentul in care vrei sa iti schitezi o imagine de ansamblu privind firmele din domeniul de activitate care te intereseaza, este esential sa cunosti Valoarea de Piata a firmelor.

  Valoarea de piata pentru utimii 4 ani indica daca firma creste in valoare, respectiv daca se dezvolta si capitalizeaza profiturile obtinute. In schimb, daca se afla pe un trend descendent, stii din start ca se indreapta catre erodarea pozitiei financiare. Colaborarea cu astfel de firme implica mai multe riscuri, riscuri care pot fi evitate consultand raportul in cauza. 

  Totodata, valoarea de piata permite cunoasterea dimensiunii unei firme. Acest aspect constituie o caracteristica de baza a unei colaborari fructuoase.

  Statistica privind numarul de firme grupate pe intervale de valoarepermite incadrarea firmei intr-uninterval de valoaresicompararea cu numarul total de firme din acel interval. Astfel, ai o imagine clara privind dispersia firmelor in functie de valoarea lor.

  Graficul indica daca firma este printre cele cu valoare mare sau printre cele cu valoare mica. Firmele cu valoare mare sunt mult mai putine in economie, in comparatie cu firmele care au valoare mica, acestea din urma constituind majoritatea.

  Valoarea de Piata nu cuprinde reevaluari sau actualizari ale activelor fixe si/sau circulante si nici potentialul de crestere al firmei.

  Raportul Valoare de Piata a Firmelor poate fi accesat extrem de simplu, pe baza abonamentelor RisCo special create pentru tine si nevoile afacerii tale.

  RisCo.ro este o companie ce ofera Rapoarte de Bonitate si Date despre firmele din Romania. Clientii au acces la sisteme avansate de gestionare, analiza si interpretare a informatiilor financiare si juridice pentru firme. 

  RisCo.ro este o companie ce ofera Rapoarte de Bonitate si Date despre firmele din Romania. Clientii au acces la sisteme avansate de gestionare, analiza si interpretare a informatiilor financiare si juridice pentru firme.

  RisCo Servicii Financiare SRL Bd. Pierre de Coubertin, Nr. 3-5, Sect. 2, Bucuresti, Romania

  Website: www.risco.ro

  Cele mai noi articole

  Din aceeasi categorie