Top 5 dintre cei mai aratosi si irezistibili Printi din familiile regale

Acesti baieti frumosi, sau mai degraba Printi, par sa aiba totul: faima, bani, putere si, bineinteles, frumusete; si datorita acelui echilibru si carisma care ii caracterizeaza, ei au fost clasificati drept cei mai aratosi si cautati printi ai regalitatii internationale. Care este preferatul tau?

Carl Philip al Suediei

Este un barbat matur de 40 de ani, tata de familie si casatorit cu Printesa Sofia Cristina, dar asta nu inseamna ca nu este unul dintre cei mai aratosi barbati de pe fata Pamantului. Are 1,80 metri inaltime si este al patrulea in linia de succesiune la tronul Suediei. El apartine Casei Bernadotte, iar parintii sai sunt Regele Carol al XVI-lea si Regina Silvia a Suediei.

A studiat designul grafic la Forsbergs Skola din Stockholm; economie de afaceri si stiinte agricole la Universitatea Alnarp. Timp de multi ani a fost unul dintre cei mai cautati membri regali din regalitatea europeana, pana cand s-a casatorit in 2015.

Harry din Anglia

Desigur, chipesul print Harry nu putea lipsi. Nepotul Reginei Elisabeta si fiul Printului Charles si al Printesei Diana. Are 35 de ani, al saselea la randul sau la tron ​​si tocmai anul trecut s-a casatorit cu fosta actrita de la Hollywood Meghan Markle. In tinerete a fost legat de multe scandaluri legate de droguri, alcool si femei , dar acum isi concentreaza toate energiile asupra sotiei sale, primul sau nascut, Archie Harrison; si la lucrari de caritate.

Pierre Casiraghi

Pierre Rainier Stefano Casiraghi este al treilea fiu al Printesei Caroline de Monaco si al lui Stefano Casiraghi, are 32 de ani si este al optulea la randul sau la tronul Monegasc. Desi are drepturi de mostenire, nu detine niciun titlu nobiliar, precum fratii sai Andrea si Carlota.

Acest chipes „Print” s-a casatorit cu Beatrice Borromeo in 2015 si are studii in Drept, Economie Internationala si Administratie. Vorbeste franceza, engleza si italiana si canta si la saxofon.

Seicul Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Majtoum

Da, numele lui este putin complicat, dar este cunoscut si sub numele de Printul Fazza, deoarece unul dintre hobby-urile lui este sa scrie poezii si le semneaza sub acest pseudonim. Este al doilea fiu al celor 12 ai monarhului Mohammed bin Rashid al Maktum si apartine casei regale Al Falasi din Dubai.

Are 35 de ani si este inca singur, este foarte activ si in retelele de socializare si ii place sa practice tot felul de sporturi extreme precum parasutismul si scufundarile.

Felix de Luxemburg

Tot in varsta de 35 de ani, Printul Felix de Luxemburg este fiul Marelui Duce Henri de Luxemburg si al Marii Ducese Maria Tereza, este casatorit cu Claire Margareta Lademacher, fiica magnatului german Hartmut Lademacher, din 2013 si ocupa locul al doilea in linia succesorala. la tron.