More

  Te simti singur in relatia de cuplu?

  Singuratatea într-o relație sau căsătorie pe termen lung poate fi o povară reală. Ne poate lăsa să nu știm cum să facem lucrurile mai bune: ar trebui să încercăm să vorbim cu partenerul nostru? Sau va cauza acest sentiment de singurătate multe alte probleme? În afară de a ne lăsa să ne simțim izolați, singurătatea ne poate face să ne simțim neajutorați.

  Cum se simte singuratatea într-o relație?

  Singuratatea este un sentiment complex, când cineva spune că se simte „singur” într-o relație, poate însemna o varietate de lucruri. Ar putea insemna ca partenerul se uita des la filme pe sexporno.vip si se masturbeaza in loc sa faca sex cu tine. S-ar putea sa însemne că te simti neauzit sau neinteles. Poate că vă simțiți deconectați de la partenerul dvs. – ca și cum nu sunteți la fel de aproape de el. Sau s-ar putea sa va simtiti confuz cu privire la ceva: încercați să rezolvați o problemă, dar nu vă simțiți în imposibilitatea de a vorbi despre ceea ce vă deranjează.

  Ce cauzează singurătatea?

  Motivele pentru sentimentul de singuratate pot fi cu adevărat variate, dar unul dintre cele mai frecvente motive este o schimbare în viața ta care te face să te simți diferit in relația ta. Acest lucru ar putea fi un nou loc de muncă care limitează timpul pe care îl puteți petrece împreună. Sau ar putea fi o schimbare mare a stării dvs. de relație, cum ar fi mutarea împreună, căsătoria, si asa mai departe.

  Cum afecteaza schimbarile relatia ta de cuplu?

  Modificările în situația dvs. de viață înseamnă adesea presiuni diferite sau mai mari, care vă pot lăsa să vă simțiți ca și cum ați avea nevoie de mai mult de sprijin. Dacă nu primiti sprijinul de care aveti nevoie, atunci incepeti sa va indepartati de partener si astfel apare singuratatea in doi. Schimbările în viața noastră pot modifica și rolul pe care îl dorim ca relația noastră să il joace în viața noastră: o mamă se poate găsi brusc să se reevalueze dacă relația ei îi dă tot ce are nevoie sau nu, după ce copiii ei au plecat acasă.

  Sau un partener poate începe să se întrebe dacă a sacrificat prea mult pentru căsătoria sa atunci cand a renuntat la unele oferte de job de dragul familiei. Din nou, sentimentul că relația dvs. nu vă oferă ceea ce aveți nevoie poate duce la un sentiment de tristete.

  Va schimbati in interior

  În alte momente, poate fi o schimbare internă care ți-a determinat să te simți diferit cu privire la relația ta. S-ar putea să fie lipsa de comunicare sau chiar o comunicare defectuoasa. Atunci cand nu te mai simti inteles de partener, apare si singuratatea in cuplu. Poate că a existat o încălcare a încrederii, cum ar fi o aventură. Când ne simțim trădați, acest lucru poate afecta relația chiar mai profund decât am putea să ne dăm seama. Adesea, este nevoie de ani de zile pentru a identifica și a elabora daunele făcute atunci când un partener l-a inselat pe celălalt. Despre singuratate poti afla mai multe si de pe jurnalul.ro.

  Cele mai noi articole

  Din aceeasi categorie