Sfaturi pentru Tinder si un profil de succes

Indiferent cate sfaturi Tinder ti-am oferi, niciodata nu vei primi atat de multe like-uri ca profilul unei femei. Motivul? Barbatii nu sunt atat de pretentiosi in ceea ce priveste glisarea, dar femeile sunt, si de aceea multi barbati merg fara un singur meci.

Profilul este totul pentru a reusi pe Tinder, este prima impresie si daca esuam cu asta, nu exista a doua sansa. Asa ca fii atent la urmatoarele sfaturi si evita sa cazi in greselile pe care le fac mai multi utilizatori. Fii tu insuti si reuseste anul acesta.

Fara selfie-uri (mai putin cu ochelari)

Potrivit cercetarilor noastre, femeile considera ca selfie-urile barbatilor sunt neatractive. In acest moment este recomandat sa aiba fotografii de tot corpul, unde pot fi vazuti bine si care nu sunt fotografia tipica a unui tip in care sunt vazuti dintr-un unghi mai inalt in timp ce zambesc stingher sau in timp ce fac o fata „racioasa”. Fotografiile pe intregul corp ii permit sa va vada simtul modei (care trebuie acutizat), asa ca uitati de selfie-uri.

Fara fotografii in masina sau motocicleta

Vrei sa arati la fel ca toti ceilalti barbati de pe Tinder? Daca nu, uita de clasica fotografie pe motocicleta sau pe scaunul soferului. Problema nu este ca conduci, ci ca incerci sa-l arati intr-un loc in care toata lumea are o astfel de fotografie.

Fara fotografii cu fostul tau (sau cu prietena ta)

Trebuie sa explicam asta? Nu are niciun sens sa incarci fotografii cu alte femei, decat daca sunt prietene (ceea ce de fapt poate fi uneori confuz) si VA ROG, sa nu incarci niciodata fotografii cu hostesses. Nu este cool si nu arata bine.

Scurta biografie

Atat barbatii, cat si femeile arata rau cu o biografie lunga. Sunt oameni care au luat termenul de biografie foarte literal si vor sa scrie totul despre viata lor. Sigur, ne poate ajuta sa stim daca o persoana ne va interesa, dar este adesea enervanta si arata un narcisism clar. Arata mai bine la un barbat. Pastreaza misterul. Este mai eficient.

Fara „o noua sansa la Tinder”

Daca esti unul dintre cei care fac asta… Cine esti? Danna Paola? Nu numai ca suna nebarbatesc, ci doar te face sa arati ca un invins. Nu vrei sa proiectezi o imagine de putin succes, ci dimpotriva. Asta te va impiedica doar de meciuri bune.

Niciun profil fara fotografie sau cu mai putin de trei

Profilul fara fotografie este al barbatilor fara securitate care sa-si arate fata. Punerea a mai putin de trei fotografii este un semn al aceluiasi lucru. Concluzia la care ajung? Tipul este urat si nesigur. Incarca mai multe fotografii, gaseste unghiuri care functioneaza pentru tine sau pur si simplu fii tu insuti. Daca esti dolofan, nu incerca sa-l ascunzi doar cu doua fotografii ale fetei tale. Nu ati dori sa vi se faca acest lucru, asa ca evitati fotografiile inselatoare.

Fii sincer

Ei prefera ca tu sa pui „Eu caut asa ceva. Daca il cauti si tu, ne vom distra”. Este sincer si iti mareste sansele de a gasi pe cineva care cauta ceea ce iti doresti si evita initiatorii incomozi de conversatie. Daca esti genul de persoana „nu-mi place asta si nu-mi place asta”, vei parea negativ. De aceea insistam: fa o biografie scurta si directa.

Nicio fotografie la Turnul Eiffel sau Turnul din Pisa

Stii cine a mai fost la Paris? O gramada de barbati pe Tinder si toti arata la fel. Chiar si cei cu ipostazele lor „amuzante” arata repetitiv in cadrul platformei. Daca mesajul tau este ca esti calator, poate poti alege o fotografie a unui loc mai putin popular, sau unde merge toata lumea, altfel ti se pare de baza si nu foarte interesanta.

Nu „sapiosexual”

Unu: ne face sa credem ca tocmai ai descoperit cuvantul si ai vrut sa-l folosesti. Doi: „sapiosexual” denota de fapt un clasism intern, deoarece spune „Imi plac doar oamenii care au timp pentru arta si sa invete din ce in ce mai mult”. Te face sa arati ca un ingamfat.

Nu spune „femei necrezute”

Prietene, daca nu vrea sa-ti raspunda, nu vrea sa-ti raspunda. Punct. Asta nu o face o iubitoare, dar tocmai te-a vazut, nu i-a placut si prefera sa-si continue viata. A spune „fara femei inmultumite” arata ca nu poti tolera respingerea si crezi ca cineva va fi atras de asta? Evita-l.

Gata, aceste sfaturi pentru Tinder vor fi mai mult decat suficiente pentru ca tu sa incepi sa ai mai mult succes pe platforma. Pe deasupra, fii sincer, arata-ti fata, nu te preface ca esti mai bun decat esti. Pastrati-l simplu si zambeste in fotografii. Vei vedea cat de simplu este.