More

  Se fac angajari in videochat! Afla daca te „califici“!


  Perspectiva unei angajari in videochat devine tot mai tentanta pentru tinerele din Romania si din lumea intreaga. Este o activitate legala, desfasurata in deplina siguranta, care iti permite sa ai venituri consistente si sa duci o viata demna de o printesa.

  Care sunt, insa, calitatile necesare pentru a te bucura de toate aceste avantaje oferite de Studio-20.ro?

  Trebuie sa ai corp de fotomodel?

  Exista o „legenda” care sustine ca, pentru a avea succes pe site-urile de profil, trebuie sa ai un corp perfect si sa te incadrezi in dimensiunile clasice 90-60-90. Nici vorba de asa ceva! Intr-adevar, in perspectiva unei angajari videochat, este necesar sa ai un aspect atragator, insa definitia frumusetii nu este nici pe departe atat de restrictiva.

  De fapt, exista atatea tipuri de frumusete cati barbati sunt pe lume, deoarece fiecare dintre ei prefera un anumit tip de femeie, fara sa ii pese de ce e la moda sau de definitiile asa-zisilor specialisti. Unii dintre ei prefera femeile cu trup de fotomodel si vor cauta sa aiba doar astfel de interlocutoare pe site-urile de videochat.

  In paralel insa, exista un mare numar de barbati care prefera femeile cu rotunjimi si forme accentuate, care depasesc cu centimetri buni standardele considerate clasice. De asemenea, alti membri ai site-urilor considera ca, dimpotriva, o femeie devine cu atat mai atragatoare cu cat este mai slaba.

  Aceeasi diversitate de gusturi se poate constata si in ceea ce priveste inaltimea. Femeile inalte, cu picioare lungi, vor avea numerosi admiratori. Insa la fel de multi va avea, fara nicio indoiala, si o fata miniona sau una de talie medie. Constiinta acestei mari diversitati a gusturilor iti garanteaza ca poti sa te gandesti la perspectiva unei angajari in videochat, chiar daca nu semeni cu fotomodelele de la televizor!

  Care e varsta potrivita?

  Pentru a da curs unei angajari in videochat, este obligatoriu sa fii majora, adica sa ai minimum 18 ani. Legea romaneasca prevede acest lucru in mod explicit. Si este normal ca lucrurile sa fie asa, deoarece aceasta este varsta incepand cu care te poti considera femeie in toata puterea cuvantului, constienta de propriul farmec si de efectul pe care il ai asupra barbatilor.

  In ceea ce priveste varsta maxima, nu exista o limita clara. In general sunt preferate tinerele, insa exista destule modele de peste 30 de ani care se bucura de succes si obtin, luna de luna, castiguri impresionante, mai mari decat fete de 18-20 de ani. Important e sa ai grija de propriul corp si sa iti pastrezi frumusetea – atat pe cea interioara, cat si pe cea exterioara!

  Importanta seriozitatii si a motivatiei

  La fel ca in toate domeniile, si in cazul unei angajari in videochat e nevoie sa dai dovada de seriozitate. Domeniul nu implica o munca foarte dificila sau extenuanta. In esenta, trebuie sa stai in fata unei camere, sa arati bine si sa vorbesti in limba engleza cu barbati care iti fac tot felul de complimente.

  Insa atmosfera placuta care exista mereu intr-un studio de videochat nu trebuie sa te faca sa iei lucrurile in gluma. Dimpotriva, este esential sa arati ca esti motivata si sa tratezi lucrurile cu maxim profesionalism, in fiecare zi. Cu cat vei arata ca esti mai motivata si vei tine cont de sfaturile trainerilor, iti vei spori propriile sanse de reusita!

  Cele mai noi articole

  Din aceeasi categorie