More

  Regulile de eticheta pentru plajele nudista

  Exista multe conceptii gresite despre plajele nudiste. Unii cred ca sunt spatii de desfranare si nebunie, cand de fapt sunt spatii care cauta sa-ti imbogateasca legatura cu natura bucurandu-te de soare, nisip si apa fara piedici precum costumele de baie sau orice alta imbracaminte. 

  Din acest motiv, este important de retinut ca in aceste locuri exista reguli de eticheta , pe care toata lumea trebuie sa le respecte pentru a mentine armonia si respectul fata de ceilalti participanti. Acestea sunt principalele. 

  Nu presati pe altii 

  Mersul la o plaja nudisti este eliberator pentru unii, care isi pot da jos rapid hainele fara nicio problema in fata altora pentru a se bucura din plin de razele soarelui (cu protectie adecvata), dar pentru altii poate fi putin mai complicat sa se dea jos. pantalonii lor scurti.si aratati-va liber. Cei care se dezbraca nu trebuie sa fie presati. Fiecare se obisnuieste cu propriul ritm si poate incet-incet se va hotari sa lase niste haine. Contrar a ceea ce cred unii, nu este obligatoriu sa fii complet gol (desi este vazut ca necesar daca toti ceilalti sunt acoperiti si unul nu). 

  Nu fi nepotrivit

  O plaja pentru nudisti , in ciuda faptului ca are corpuri goale peste tot, nu implica nimic sexual sau erotic si este recomandat sa nu fie adecvata in acest aspect, deoarece este de obicei un mediu familial . Asta nu inseamna ca manifestarile publice de afectiune sunt interzise, ​​ci totul ar trebui facut intr-un mod simplu si non-erotic pentru a nu deranja persoanele care impart spatiul. Pe de alta parte, urmarirea oamenilor este destul de nepoliticos si poate crea un fel de problema pentru tine. Daca te entuziasmezi prea mult, cel mai bine este sa te acoperi si sa nu te arati atat de nerabdator. 

  Chiar daca esti cu partenerul tau, sa faci sex intr-un loc public ramane o crima si nu vrei probleme pentru asta, nu-i asa?

  Nu fotografiati oameni

  Acest lucru se incadreaza in comportamentul inadecvat. Cu exceptia cazului in care aveti permisiunea explicita a persoanelor pe care le veti fotografia, este strict interzis sa fotografiati alte persoane, deoarece este un spatiu liber si sigur. Evitati orice tip de hartuire. De fapt, cel mai bine este sa-ti lasi camera acasa si acel telefon sa stea la loc. La sfarsitul zilei, ceea ce iti doresti este sa te distrezi. 

  Pastreaza-ti spatiul

  Cand mergi sa stai undeva pe plaja , asigura-te ca nu invadezi prea mult spatiul altora sau ca nu esti prea aproape de ei. In ciuda nudismului, unii prefera intimitatea. Daca ai dubii, intreaba mai intai daca prezenta ta ii deranjeaza, daca da, alege o zona ceva mai libera. 

  Foloseste prosopul te rog

  La unele statiuni sau plaje nudiste exista scaune de plaja pe care se poate aseza oricine. Regula de curtoazie este sa pui mereu prosopul intre scaun si corp pentru a nu lasa transpiratie si pentru a fi mai igienic . Acest lucru se aplica mai multor zone de pe o plaja pentru nudisti, asa ca este recomandat sa aduceti intotdeauna un prosop . Pe de alta parte, prosopul poate fi destul de util atunci cand este necesar sa te acoperi intr-un moment de „emotie”, pe langa faptul ca este esential pentru a evita sa te acoperi cu nisip daca stai pe plaja.

  Cunoasteti regulile locului

  Plajele nude au, de obicei , propriul set de reguli, care le pot include pe cele pe care le-am mentionat deja, dar pot exista unele speciale. Daca nu vrei probleme, aminteste-ti acele reguli, evita sa te comporti intr-un mod perturbator si totul va fi bine. 

  Cele mai noi articole

  Din aceeasi categorie