More

  Lumanari verzi: semnificatii si ritualuri

  Lumanarile verzi sunt in general asociate cu Taurul, care este de culoare verde si ziua sa este vineri pe planeta Venus. Este o lumanare multifunctionala care este recomandata pentru a se ruga pentru sanatate, pentru a atrage energie pentru succesul profesional si abundenta, printre altele.

  Sunt foarte potrivite impotriva stresului vietii de zi cu zi si impotriva invidiei. Daca doriti sa aflati mai multe despre lumanarile verzi, continuati sa cititi.

  Semnificatia culorii verde

  Verdele are de obicei o serie de conotatii extraordinar de pozitive in psihicul uman. In primul rand, este legat de nastere, viata, forta si energie. Este o culoare profund asociata cu primavara si legata de fertilitate si crestere, ceva ce o face ceva legat de ideea de tinerete. In acest sens este si un simbol al inocentei. Un alt element legat de legatura sa cu cresterea apare in sfera economica: este un simbol al bogatiei.

  Culoarea asociata cu natura este asociata si cu vindecarea si vindecarea, cu prospetimea. De asemenea, dupa cum spune traditia, verdele este si culoarea sperantei, optimismului si norocului. Tot cu naturalete, cautarea placerii si vigoare. In sfarsit, este una dintre culorile cele mai legate de ideea de echilibru, seninatate si calm, precum si de cea spirituala.

  Semnificatiile lumanarilor verzi:

  Lumanarile verzi sunt asociate cu natura, este si sinonima cu fertilitatea, cresterea, abundenta, tineretea si chiar sanatatea, deoarece natura este insarcinata cu stabilirea reactiilor corpului uman.

  Toata acea energie legata de natura se extinde pana la punctul in care lumanarile verzi pot fi legate si de noroc si abundenta.

  O lumanare verde aprinsa transmite speranta, ajutand sa ne relaxam si sa ne stimulam mintea. Capacitatea sa de a atrage si transmite pozitivitate este imbunatatita impreuna cu alte lumanari. Legat de natura datorita culorii sale, functioneaza si in ritualuri pentru a atrage sanatatea, norocul si, in cele din urma, prosperitatea catre casa sau locul de munca.

  Poate fi folosit pentru ritualuri de dragoste cu scopul de a atrage romantismul in viata noastra. Folosita in ritualurile de dragoste atunci cand avem un partener, ajuta la intarirea relatiei, mai ales daca te afli intr-un moment de criza.

  Datorita predispozitiei spre crestere, lumanarile verzi sunt ideale pentru proiecte noi. Ne permite sa ne imbunatatim cresterea personala si sa ajutam in situatii problematice in care originea este in economie. Daca suntem sub influenta invidiei din partea tertilor, lumanarile verzi ajuta la contracararea efectelor. Aceste ritualuri pot fi imbunatatite prin utilizarea ierburilor.

  Ritual cu lumanari verzi pentru bani

  Materiale:

  • trei lumanari verzi
  • o lumanare galbena
  • esenta de nuca de cocos
  • esenta de cuisoare
  • Amestecul de ierburi deschide cai sau in inlocuitorul ei planta de busuioc si dafin
  • un kilogram de linte
  • O farfurie sau un recipient de sticla.

  Procedura

  Inainte de a incepe acest ritual trebuie sa va asigurati, cu ajutorul unui calendar lunar, ca va aflati intr-un ciclu lunar in crestere. Apoi pregateste-te sa o faci, fa o baie cu niste ierburi de curatare precum ruda. Acest ritual trebuie facut intre orele 6:00 p.m. si 8:00 p.m. Pregatiti toate materialele pe o masa curata. Luati recipientul de sticla, puneti kilogramul de linte in el, adaugati 7 picaturi din fiecare esenta. Puneti 3 linguri de ierburi care deschide calea sau puneti 33 de frunze de busuioc si 33 de dafin. Cu mainile, amestecati totul

  Acum ia cele trei lumanari verzi si scrie de la baza la fitil pe verticala ce iti doresti, abundenta, prosperitate, bani, munca, succes. Luati lumanarea galbena si scrieti-va numele pe ea, orizontal, in jurul intregii lumanari. Urmatorul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa luati cate 7 picaturi din fiecare esenta si sa le amestecati in maini, sa luati fiecare lumanare si sa intindeti substanta pe fiecare dintre ele. Gasiti un loc in casa dvs. in care intra lumina lunii si puneti cele trei lumanari verzi in forma de triunghi.

  In mijloc pune recipientul de sticla cu amestecul pe care l-ai facut, in centrul amestecului pune lumanarea galbena, ai grija ca este tare, daca este nevoie faci un fel de gaura in centrul lintei pentru ca lumanarea sa se odihneasca mai bine. Acum cu un chibrit aprinde lumanarile si roaga-te, daca esti crestin poti citi Psalmul 22, Psalmul lui David sau te poti ruga urmatoarele:

  Daca nu ai o religie poti sa asculti sau sa pronunti o mantra sau sa faci propria ta cerere, adica daca trebuie sa te concentrezi si sa spui clar ce vrei. Repeta de minim 33 de ori rugaciunea, mantra sau cererea ta. Cand ati terminat, lasati lumanarile sa se stinga de la sine. Strangeti resturile de ceara si puneti-le impreuna in recipientul de sticla, pentru urmatoarele 30 de zile, in fiecare noapte aprindeti o lumanare verde, ungeti-o cu 3 picaturi din fiecare esenta.

  Pune mereu lumanarea verde pe amestecul pe care il ai in recipientul de sticla, si lasa toate acestea in centrul casei tale, vei vedea cat de putin cate putin se imbunatateste viata ta economica. Pentru ca acest ritual cu o lumanare verde pentru bani, daca este facut corect, schimba energia, face ca atat energia ta vitala, cat si energia universala sa se conecteze cu energia abundentei, aducandu-ti noi oportunitati de afaceri, investitii, noi locuri de munca, Bani in plus. Culoarea verde din lumanari amestecata cu esentele si simbolismul ierburilor si proprietatile lor provoaca un efect si acest efect la randul sau o reactie pozitiva pentru tine si cei dragi.

  Cele mai noi articole

  Din aceeasi categorie