Jocul in cuplu, la fel de important ca sexul si banii

1. Cum ai integra jocul intr-o relatie de cuplu? Cand sa incep si cand sa termin? Jocul in cuplu este o activitate inerenta acestuia, este o activitate care exista chiar inainte de a fi cuplu. Cel mai simplu mod de a-i include in relatie este prin a-l invita pe celalalt sa se joace. Puteti crea o seara de joc pe luna. Orice moment este un moment bun pentru a incepe sa jucati si este ideal ca jocurile sa nu se termine niciodata in cuplu.

2. Ce fel de jocuri sau activitati ati recomanda? Jocurile de masa sunt printre cele mai comune care se joaca in cuplu, deoarece pot avea variatii sexuale sau senzuale, pot genera pariuri curioase si chiar mici turnee. Jocurile video au astazi o mare varietate de actiuni pentru cupluri, chiar si aplicatiile de pe telefoanele inteligente sunt concepute ca jocuri pentru cupluri, si chiar aplicatii de jocuri sexuale. Fara indoiala, activitatile in aer liber precum practicarea sportului in cuplu sunt esentiale pentru multe aspecte ale relatiei. Pentru a adauga mai multa putere, este recomandat sa te intrebi despre jocurile sexuale, in sex shop-uri si pe internet exista nenumarate jocuri de jucat in cuplu.

3. Ce se intampla cand un cuplu inceteaza sa se distreze impreuna? Si de ce este necesar acest tip de jocuri pentru a consolida relatia?

Distractia in cuplu are urmatoarele efecte:

* Consolidarea legaturii * Generarea de endorfine (neurotransmitatori) care transmit bunastarea creierului, imbunatatesc sanatatea, mentin vie chimia dintre cuplu, cresc probabilitatea de a nu pierde dorinta sexuala.* Generarea dinamicii casei si generarea unui sentiment de apartenenta in cuplu.* Jocul ne permite sa cunoastem lucruri despre partenerul nostru pe care nu le cunoastem cu usurinta in viata de zi cu zi, cum ar fi toleranta la frustrare, reactiile emotionale ale acestuia, modul lor de a vedea competitivitatea, preferintele etc.

Cand un cuplu incepe sa nu se mai distreze, incep problemele, creierul intra intr-un climat emotional negativ si incepe sa-si dea seama de erorile, neajunsurile si dificultatile celeilalte persoane. Jocul genereaza legaturi, genereaza climate emotionale pozitive care intaresc relatia si cresc sansele de durata si mentinere a flacarii iubirii.

4. Care crezi ca sunt cele mai semnificative aspecte care o impiedica sa se distreze intr-o relatie?

Cei mai importanti dusmani ai distractiei in cuplu sunt:

1. Prioritatea muncii sau studiului asupra cuplului.

2. Aspect de rutina si monotonie.

3. Pierderea activitatilor care se faceau atunci cand erai in vremea seductiei si consolidarii cuplului.

Acesta din urma este unul dintre cele mai frecvente. Multe dintre dificultatile cuplurilor provin din ceea ce a ramas nefacut si care creeaza un gol in sot care provoaca o oarecare plictiseala si nevoia de a cauta distractia afara. Uneori, doar intalnirea cu o alta persoana care impartaseste un hobby este tot ce este nevoie pentru a starni atractia.

6. In afara de joc, ce alte activitati sau strategii le sfatuiti cuplurilor sa-si salveze relatia?

Activitati in cuplu care pot salva relatia:

1. Practicati un sport

2. Incepeti o clasa cu ceva nou pe care doresc sa invete: gatit, dans, ceva arta, o limba.

3. Incepeti impreuna o actiune sociala: ajutati o populatie care are nevoie de colaborare, fie prin donatii de timp, bani sau forta de munca.

4. Activitati cu alte cupluri, pentru a imbogati viata de cuplu prin cunoasterea vietii de cuplu a celorlalti.

5. Sexul si jocurile erotice, cum ar fi jocurile de rol: jocul de profesor si student, servitoare si sef etc.