More

  Cum sa castigi un barbat Fecioara

  Barbatii Fecioara sunt foarte introvertiti, nu isi exprima deloc sentimentele si este greu sa le cunosti si sa stie unde sa atace. Sunt barbati foarte rationali, obsedati de munca, responsabili, perfectionisti, analitici si cei mai critici dintre toate semnele. Le place ordinea si nu se lasa purtati de marile pasiuni. Sunt oameni care mediteaza prea mult la lucruri inainte de a le face.

  Barbatii Fecioare tind sa fie obsedati de munca lor si sunt, de asemenea, foarte perfectionisti, analitici si critici. Daca cauti sa faci o Fecioara sa se indragosteasca, este pentru ca te topesti pentru romantismul lui, atitudinea lui de lupta si caracterul sau practic. Sunt un semn de pamant si sunt dispusi sa-si ofere partenerului multa afectiune si o dorinta de protectie. Totusi, daca vrei sa cuceresti un barbat nascut sub semnul Fecioarei, trebuie sa fii atent la anumite detalii.

  Barbatii Fecioara sunt unul dintre cei mai greu de cucerit, pentru ca sunt cu adevarat cei mai pretentiosi, perfectionisti, analitici si critici dintre toate semnele zodiacului. Tind sa le placa femeile foarte feminine, delicate, zvelte, cu sanatate buna, deoarece ipocondria lor este o caracteristica inerenta a persoanei lor. Ceva fundamental pentru a atrage si a orbi un barbat Fecioaraeste ca exista o buna comunicare si ca il poti sustine si ii dai increderea de care de obicei le lipseste din cauza exigentei lor excesive de sine. Deschide-ti sufletul, inima si impartaseste-i atat bucuriile, cat si suferintele, deoarece cu cat te simti mai uman si mai profund, cu atat te va placea mai mult. Nu ar trebui sa le iei criticile personal sau sa incerci sa le schimbi personalitatea. Trebuie sa fii foarte loial si sincer cu el, pentru ca daca inseli sau te joci cu el, el se va indeparta de tine si nu-ti va mai oferi o sansa. Avand in vedere fateta lui perfectionista, un aspect ingrijit, un miros placut si maniere elegante vor fi esentiale pentru a-l vraji.

  Barbatii Fecioara sunt extrem de perfectionisti si de multe ori poate fi greu sa traiesti cu ei, pentru ca sunt in fiecare detaliu si uneori sunt foarte obsesivi de ordine si ca totul este la locul lui.

  Pentru a cuceri un barbat Fecioara , trebuie sa fii foarte rabdator, deoarece singura modalitate prin care o Fecioara se indragosteste de tine este sa te asiguri ca se poate sprijini pe tine. Barbatul Fecioara are nevoie de un partener care este puternic si prin natura sa nu sunt niciodata siguri asa ca una dintre cele mai eficiente modalitati de a seduce o Fecioara este oferindu-i sprijin si sfaturi.

  Barbatii Fecioare sunt de obicei foarte rezervati si nu le este usor sa se deschida catre alte persoane. Cu toate acestea, o strategie buna este sa le spui singur propriile tale probleme, cerand sfaturi, deoarece sunt foarte buni ascultatori si se simt bine ajutandu-i pe ceilalti. In acest fel, ii oferi si ceva de care are nevoie de incredere in sine. Incearca sa ii transmiti barbatului Fecioara o imagine de logica si securitate, pregateste-te sa fii sprijinul cuplului. Nu-ti elibera sentimentele prea curand. In plus, Fecioara este cucerita de ordine, curatenie si meticulozitate, asa ca ingrijirea personala impecabila va juca si in favoarea ta.

  Barbatii Fecioare trebuie sa aiba si siguranta financiara, trebuie sa va urmariti cheltuielile, fara achizitii excesive sau irationale. Daca va puteti permite consumul personal si va gestionati banii, va fi un punct in favoare. Este important sa fii distractiva pentru ca Fecioarei adora sa rada si are un mare simt al umorului, imbracandu-te bine, ingrijindu-te la maximum si mirosind curat este unul dintre factorii care favorizeaza seductia.

  Barbatii Fecioara au tendinta de a fi introvertiti, nu isi exprima in exterior sentimentele si este greu sa le cunosti in realitate. Nu este convenabil ca acestia sa se simta fortati sa-si exprime sentimentele, ci dimpotriva, ar genera bariere inaccesibile in relatie. Poti primi multa afectiune de la el, dar nu te astepta la pasiune. Daca in sfarsit ii cuceri inima, vei descoperi un barbat extrem de afectuos, responsabil si foarte loial, chiar poate fi o dragoste de viata, vei avea langa tine si un barbat care ti se va dedica si te va respecta foarte mult. .

  Barbatul Fecioara nu iti va face spectacol, dar va disparea pentru totdeauna daca se simte inselat. Nu iti va promite luna, dar isi va tine fiecare dintre promisiunile. Iti va oferi mai multa stabilitate si sprijin decat orice alt semn si isi va da osteneala sa-ti amintesti fiecare data si aniversare, pentru ca stie ca iti pasa de ele. Si este ca in adancul sufletului, ceea ce conteaza pentru el esti intotdeauna tu.

  Cele mai noi articole

  Din aceeasi categorie