More

  Creativitate pe Facebook: profita de imaginea de profil si de coperta Facebook

  Profilul Facebook si imaginile de coperta sunt de obicei folosite pentru a-ti pune fotografia personala si o coperta pe care sigur ai gasit-o undeva si care, desi nu se potriveste 100% cu dimensiunea ceruta, arata mai mult sau mai putin bine.

  Acest gand este ceea ce vrem sa eliminam cu aceasta postare, deoarece a avea o imagine de profil si o coperta buna pe Facebook spune multe despre tine sau despre brandul tau si cat de mult iti pasa de modul in care te percep urmaritorii tai. Face parte din combinatia de reputatie online si din acest motiv, dorim sa vorbim putin despre cum sa profitam de aceste spatii, importanta lor si cateva recomandari.

  Daca dupa ce ai citit cele de mai sus tot crezi ca profilul Facebook si fotografiile de coperta nu sunt importante, chiar trebuie sa continui sa citesti.

  Importanta

  Fara indoiala, fotografia pe care o folosim pentru profilul nostru de Facebook este tot ceea ce are nevoie un nou vizitator pentru a face o prima impresie. Este ca scrisoarea ta de intentie si este ca acea fraza celebra „dragoste la prima vedere”.

  Coperta Facebook , crezi sau nu, poate afecta vizitatorul site-ului. Initial, este un spatiu care, daca este bine folosit, poate aduce brandul sau persoana mai aproape de publicul tinta. Ii poate face pe noii vizitatori curiosi sa afle mai multe despre marca dvs., ceea ce este probabil sa conduca la noi aprecieri pe pagini.

  Imaginile de profil si de coperta Facebook pot fi o oportunitate excelenta de a arata cat de creativ esti atunci cand iti promovezi afacerea sau marca personala .

  Daca iti folosesti profilul doar pentru a comunica cu prietenii si familia, poti posta o imagine mai relaxata; persoanele pe care le adaugati probabil va cunosc stilul de viata. Daca folosesti Facebook pentru a-ti face publice munca si a impartasi probleme legate de compania in care lucrezi, iti recomandam sa fii putin mai serios si mai profesionist. Aminteste-ti ca printr-o simpla cautare pe Google cu numele tau, toate profilurile tale de socializare vor fi probabil primul lucru care va aparea, asa ca incearca ca aceste imagini sa reprezinte intotdeauna un pic din personalitatea si obiectivele tale personale si/sau profesionale.

  Postarile si continutul pe care il distribuiti sunt importante pentru a implica vizitatorii. Dar cand vine vorba de evaluarea personalitatii, imaginile de profil si de coperta ocupa cel mai important rol; Ele nu numai ca dau impresia cum esti pe retelele de socializare, ci pot colabora si in imaginea zilei tale la birou, cu prietenii sau familia.

  Recomandari

  • Fotografia ta trebuie sa fie reala. Daca chipul sau logo-ul marcii tale nu apare pe profilul tau, poate provoca confuzie, poate da o idee ca nu esti profesionist sau ca nu esti de incredere.
  • Faceti-o dimensiunea indicata. Daca fata ta nu se distinge, daca imaginea este de foarte slaba calitate, daca logo-ul brandului tau nu arata bine editat, da impresia ca nu iti faci timp sa selectezi acest element, asa ca pari putin profesionist. Datorita instrumentelor online precum Canva, problema dimensiunii nu va mai fi o problema.
  • Pune aceeasi imagine de profil pe retelele tale de socializare. Daca vrei sa ai o buna reputatie digitala, foloseste aceeasi fotografie pe toate retelele tale de socializare. Acelasi lucru se intampla daca aveti o marca. Proiecteaza o imagine uniforma si evita confuzia.
  • Ofera o imagine pozitiva. Zambeste, fa-ti brandul sa arate pozitiv. Transmite o imagine pozitiva si vei obtine acelasi lucru de la urmaritorii tai.

  Speram ca stiti deja de ce profilul dvs. de Facebook si imaginile de coperta sunt importante . Asa ca nu uitati sa va folositi corect creativitatea. Daca aveti comentarii despre aceasta, asteptam cu nerabdare sa ne auzim.

  Cele mai noi articole

  Din aceeasi categorie