Compatibilitatea dintre Balanta si Varsator

Compatibilitate Balanta si Varsator

Despre compatibilitatea dintre Balanta si Varsator putem spune ca sunt doua zodii care se acorda trupului si sufletului. Ei au idealuri similare si o intelegere foarte asemanatoare a vietii. Varsatorul va vedea in Balanta pe cineva cu care sa-si impartaseasca idealurile si, mai tarziu, vor fi si ei incurajati sa-si impartaseasca viata fara teama de a-si pierde libertatea. Balanta, la randul ei, va gasi in Varsator o sursa de motivatie intelectuala constanta si atractie fizica.

Desigur, fluctuatiile constante ale caracterului Balantei si indoielile lor pot disloca fundamentele Varsatorului, care de obicei isi face planuri liber si fara sa se gandeasca atat de mult la lucruri. Acest lucru i-ar putea face pe Varsator sa critice atat de multa inconstanta care ar putea rani ego-ul tandru al Balantei.

Caracteristicile Balantei

Balanta ocupa locul sapte in zodiac. Scara sa emblematica este un simbol al idealurilor de echilibru, dreptate si echitate urmarite de nativii zodiei. Este unul dintre cele trei zodii de Aer, alaturi de Gemeni si Varsator, de unde natura sa comunicativa, mentala si idealista.

Venus este recunoscuta drept conducatorul acestui semn de aer. Calitatile integratoare ale planetei se manifesta prin gustul pentru forme armonioase, eleganta, cuvinte bune, frumusetea ideilor si conduita morala a Balantelor. Deci aici Venus indica valorile spirituale. Marte, fiind conducatorul semnului opus: Berbec, defineste nefamiliaritatea cu lupta si violenta, o susceptibilitate deosebita la agresiune minima, evitarea oricarui climat tensionat.

Caracteristicile Varsatorului

Varsatorii sunt sinceri, rafinati si idealisti. Sunt perseverenti si comunica cu ratiune, moderatie si umor. Ei tind sa fie inteligenti, clari, logici, imaginativi si psihici. Ei fug de multime pentru a gasi un spatiu pentru a medita si a gandi.

Le este greu sa-si faca prieteni, pentru ca nu isi dau sufletul usor. Dar atunci cand isi aleg un prieten sau un partener, sunt dispusi sa sacrifice totul si sa fie credinciosi pe viata.

Ei sunt adesea dezamagiti emotional de idealurile lor personale inalte. In caz de inselaciune sau infidelitate, Varsatorii nu isi vor controla furia.

Exista doua tipuri de Varsator: unul este timid, sensibil si rabdator, iar celalalt este exuberant si poate parea frivol. Dar ambele au o forta de convingere foarte puternica. Sunt oameni foarte sinceri. Este una dintre cele mai tolerante si nejudecatoare semne zodiacale. Sunt deschisi la adevar si sunt dispusi sa invete de la altii.

Indragostit         

Este o relatie cu multi oameni din jur, deoarece ambii au o legiune de prieteni aproape. De asemenea, isi respecta tempo-urile, iar libertatile lor sunt sacre pentru amandoi. Atat unul cat si celalalt se bucura de a oferi altora si prin aceea ca se completeaza perfect.

Capacitatea de adaptare pe care Balanta o are pentru a se adapta celorlalti, nici macar nu este pictata pentru personajul Varsator. Daca intre ei exista sinceritate si respect, totul va veni in plus, inclusiv o sexualitate rafinata si placuta.

Compatibilitatea Balanta si Varsator in sex

Dorind sa experimenteze in pat, Varsatorul va veni mereu cu idei noi si va fi deschis sa se joace. S-ar putea sa-i surprinda pe Balante la inceput, dar ei sunt, pana la urma, inventatorii zodiacului.

Se plictisesc cu usurinta, dar avantajele depasesc cu mult contra, deoarece sunt imaginative cand vine vorba de sex si iti vor face dragostea interesanta.

Atat Balanta, cat si Varsatorul vor dori sa conduca in pat, Balanta fiind mai agresiva. Dar acest lucru nu-l va deranja pe Varsator, caruia ii place spontaneitatea si iubeste clasa si eleganta Balantei. E bine ca amandoi sunteti deschisi si rabdatori cand vine vorba de sex. Varsatorul va insista sa dezvaluie partea rea ​​a Balantei.

Loc de munca

Varsatorii, trebuie sa spunem, se feresc de indatoririle lumesti la fel de mult pe cat se complac in visele lor. Sa lucreze si sa produca nu le este usor pentru ca simt ca isi pierd timpul, care este intotdeauna valoros, si energia pe care o pot dedica altor proiecte, adevaratelor lor pasiuni.

Aici gasesc o compatibilitate interesanta cu Balanta. Pentru Balante, predarea si modelarea sunt incitante. Pentru ei, atunci cand Varsatorul le arata dragoste, ei considera incitant sa-i invete cum sa lucreze si aproape ca le cer sa-si arate dragostea prin disciplina.

Varsatorul gaseste in Balanta pe cineva care ii poate invata in mod eficient sa fie in lumea muncii, sa fie productivi, sa lucreze in echipa si asta este ceva care aduce beneficii relatiei dintre cei doi.

Familie

Compatibilitatea Varsatorului cu Balanta in casatorie este la un nivel inalt: de regula, astfel de casatorii sunt incheiate o data pentru totdeauna, divorturile in ele sunt rare. Sotii se inteleg pe deplin, au aceleasi opinii si valori. Acordati la aceeasi lungime de unda, ei merg prin viata, mana in mana. Adesea, in astfel de perechi se organizeaza o afacere de familie, reunind parteneri si mai puternici. Calatoresc mult, se distreaza si isi petrec cea mai mare parte a timpului urmarind obiective comune, pe care le au din abundenta.

O musca in unguent intr-un butoi atat de mare de miere poate fi incapatanarea ambelor. Aceasta caracteristica va interfera cu ei doar la inceput – in viitor, sotii vor invata compromisuri si concesii reciproce. Copiii din casnicia lor apar, de regula, la o varsta mai matura, deoarece indragostitii vor sa se distreze mai mult si sa profite la maximum de oportunitatile lor. Compatibilitatea Varsator si Balanta in viata de familie ramane ridicata pe tot parcursul vietii lor impreuna. Probabilitatea de frictiuni si conflicte este redusa la cuplurile care se casatoresc la varsta de 30 de ani sau mai mult.

Compatibilitatea prieteniei Balanta si Varsator

Varsatorul si Balanta sunt o prietenie foarte functionala, ambii sunt relaxati, creativi si cu o larga dispozitie pentru lucrul in echipa. Isi petrec timpul dezvoltarii ideilor, pentru ca stiu ca sunt mai productivi atunci cand sunt impreuna, cel mai bun lucru este ca uita de disputele despre cine iese cel mai mult in evidenta sau cine va detine controlul.

Isi cunosc abilitatile si nu au nicio problema sa recunoasca meritul prietenului lor, precum si sa-l invete pe celalalt astfel incat sa dobandeasca cunostintele pe care unul le-a ramas. Ei sunt clari despre rolul fiecaruia in cadrul prieteniei, impart munca perfect si in general coexista pasnic.