More

  Cea mai periculoasa pozitie sexuala este aceasta, conform stiintei

  Gasirea celei mai bune pozitii sexuale poate fi cheia pentru un sex mai bun. Nu exista una in mod special care sa aiba „formula magica”, mai degraba este vorba de a gasi ceea ce functioneaza in acel moment si cu persoana cu care esti, dar, poate ar trebui sa tii cont ca exista o pozitie speciala ca este mai mult periculos decat restul si va poate cauza probleme.

  Ca si in multe alte lucruri, creativitatea poate face sexul mai distractiv si mai interesant, in plus, impiedica totul sa devina prea rutina si ajungi sa te plictisesti sa faci acelasi lucru iar si iar. Intotdeauna este bine sa gasesti noi modalitati de a ajunge la orgasm sau de a simti placere, dar retine ca, in cautarea optiunii perfecte, poti intalni si unele probleme.

  Sexul poate provoca, de asemenea, rani si un medic tocmai a dezvaluit pe TikTok (care devine ciudat un mediu in care se rezolva tot felul de intrebari importante) ca exista o pozitie in special care este responsabila pentru 50% din cazurile de rani si legate de sex. fracturi.

  O pozitie sexuala periculoasa:

  Dr. Karan Raj , un chirurg din Anglia, si-a deschis contul TikTok pentru a impartasi sfaturi si a raspunde la intrebari obisnuite, si acolo a explicat care este cea mai periculoasa pozitie sexuala, pe care poate ar trebui sa o evitati daca nu doriti sa puneti capat. sus cu una foarte importanta.parte rupta sau ranita a corpului tau.

  Potrivit doctorului Raj, pozitia de Cowgirl inversata este cea mai probabila sa duca la fracturi penisului si spune ca 50% din cazurile care vin la spital sunt legate de aceasta.

  Cum functioneaza Reverse Cowgirl ? Pozitia, care este foarte populara, implica o persoana care sta deasupra partenerului in timp ce se intoarce. Din aceasta pozitie, partenerul care primeste se uita la picioarele partenerului asezat, permitand stimularea dubla. Pozitia corpului este cea care creste riscul de fracturi.

  Unele pozitii pot provoca fracturi

  Beatriz Vera / EyeEm

  „O fractura este o ruptura in tunica albuginea, care este o teaca de tesut cauciuc care permite penisului sa se mareasca in latime si lungime in timpul unei erectii”, a spus dr. Raj. „Daca exista vreo impingere neregulata sau daca miscarile celor doua parti nu sunt sincronizate, ar putea cauza (penisul) sa alunece si sa fie zdrobit de osul pubian feminin”.

  Problema este ca, pentru ca aceasta pozitie sa fie sigura, miscarile trebuie sa fie foarte atente si cele doua persoane trebuie sa fie complet sincronizate, altfel lucrurile se pot termina foarte prost.

  Desi ceea ce spune Dr. Raj este diferit de ceea ce a dezvaluit un studiu din 2017 care a aparut in Jurnalul International de Cercetare a Impotentei. Aici a fost dezvaluita legatura dintre anumite pozitii sexuale si fracturile penisului, iar Reverse Cowgirl nu a fost mentionata pe lista lor (desi asta nu o exclude ca fiind o pozitie „periculoasa”).

  De la The New York Post, acel studiu a relevat ca pozitia in stilul cainelui este cea mai periculoasa pozitie sexuala, provocand 41% din toate cazurile de fractura de penis (Dr. Raj spune ca Reverse Cowgirl cauzeaza 50%). Pe locul doi s-a clasat pozitia de Misionar cu 25,5%, urmata de „ femei in top ” cu 10%.

  Nu trebuie sa incetezi sa fii creativ cu pozitiile tale sexuale, dar poate ca ar trebui sa iei masuri de precautie pentru ca orice ai face, sa nu ajungi in spital pentru o intalnire gresita.

  Cele mai noi articole

  Din aceeasi categorie