Ce isi doresc barbatii sa auda in pat

Dacă anumite lucruri vă oferă o plăcere nesfârșită atunci când vin de la omul vostru, de ce sa nu depuneti reciproc efortul de a obtine fericirea sexuală? Spunând chestii dulci și obraznice în pat, îl pot face pe celalalt să funcționeze mai bine, dar acest lucru nu înseamnă că începeți să faceți complimente de zahăr și remarci cu privire la performanța sa. Nu trebuie să spui ceva anume. Fiți autentici și adăugați conotații sexuale. 

Observațiile sexuale dau oamenilor o stare de bine și le sporesc încrederea, deoarece se simt răsfățați. Dar mai întâi, asigurați-vă că înțelegeți ce îi place partenerului dvs. să audă. Lăsați-vă partenerul să știe cum vă plac mișcările sale. Rețineți că ceea ce excita bărbatii în pat ar putea fi diferit de ceea ce provoacă femeile, dar adevărul este ca oricui îi place să audă laude pentru performanța lor. Nu uita ca te pe poti inspira din filme porno.

Când sunteți în pat, ar trebui să apreciați calitățile fizice ale omului, trăsăturile non-fizice, mișcările sale și ceea ce a făcut pentru dvs. Este vorba despre a spune lucrurile potrivite. Nu-ti minți partenerul pentru că nu va aprecia acest lucru pe termen lung dacă descoperă că ai fost necinstita.

Știți ce ii place să audă în pat?

Indiferent ce îi spui bărbatului tău în timpul actului intim ar trebui să ii sporeasca excitarea, să-i sporească încrederea și să se simta bine, de asemenea. Dar, înainte de a dezlănțui vorbirea murdară sau dulce, există niște indicii generale pe care trebuie să le cunoașteți.

Fii cinstita

Nu spuneți lucruri romantice de dragul lui, spune doar ceea ce simti. Rețineți că limbajul corpului nu se află cu greu și el va știi cand ceea ce spuneti sau faceti este total fals. Deci, acțiunile și cuvintele dvs. să rămână în sincronizare cu simtamintele.

Fii precisa

De exemplu, nu spuneți doar „esti dulce”. În schimb, spune-i: „Buzele tale sunt atât de dulci”. Acest lucru îl va face să te vadă ca o femeie atenta la el.

Ce doresc barbatii sa auda in pat?

Îmi plac sărutările tale pasionate

Bărbații se simt foarte bine când știu că sărutările lor sunt irezistibile. Când ii lăudați tehnicile de sărutare, fii specifica cu privire la ceea ce vă emoționează cel mai mult. Ar putea fi manevrele limbii sau miscarea buzelor. Nu spuneți că este un kisser bun. Vrei să știe că este diferit de alți tipi. În acest fel, vă va săruta chiar mai pasional și acest lucru este, bineînțeles, ceea ce doriți. De asemenea, îl puteți încuraja să vă sărute celelalte zone erogene pe lângă buze. Pe click.ro ai si alte detalii despre ce isi doresc barbatii sa auda in pat.

Mă simt bine în pat cu tine

Înainte de actul intim, scopul dvs. ar trebui să fie acela de a revizui tensiunea sexuală dintre dvs. și partenerul dvs. Nu trebuie să începeți cu vorbirea murdară. Barbatului tau i-ar plăcea să audă cum îți face viața diferită. El se va simți mai special și semnificativ dacă îți exprimi sentimentele interioare când te ține in brate. Femeile nu sunt singurele care doresc să audă nimicuri dulci. Bărbații vor si ei aceste lucruri.