More

  Camioneta Electrica : cele mai bune care ajung pe piata

  Desi piata de masini electrice a luat amploare in urma cu cativa ani, ideea unui PickUp electric nu a decolat pana de curand. Datorita progreselor care s-au facut in materie de baterii, si capacitatii pe care o poate avea o masina electrica, egaland sau depasind vehiculele conventionale, viitorul arata din ce in ce mai verde, lipsit de motoare clasice si de folosirea benzinei, optand pentru mai ecologice. energii. 

  S-ar putea spune ca 2021 este anul in care incepe oficial industria pickup -urilor electrice . Unele tocmai intra pe piata si deja sunt prezentate cea mai buna promisiune de a incepe productia anul acesta, sau idei care vor ajunge in urmatorii ani. Viitorul este aici, asa ca daca esti un iubitor de PickUp -uri sau vrei sa vezi mai multe masini electrice, poate ca este timpul sa vezi tot ce urmeaza. 

  Rivian R1T

  Am mentionat ca aceste PickU -uri au avut un aspect tehnologic , iar acest Rivian arata cu adevarat din lumea asta. Rivian este un producator auto relativ tanar care are o intelegere cu Ford si ofera camioane de livrare Amazon, totusi, acest R1T este unul dintre cele mai mari pariuri ale sale pentru a concura pe piata PickUp , cu o raza de actiune de aproximativ 650 de kilometri si o capacitate de remorcare de 5 mii. KG. Este mare si acoperita cu un model gri si un design care variaza de la minimalist la futurist. Puterea sa si capacitatile de viteza sunt impresionante, asa ca va trebui sa vedem. Se lanseaza luna aceasta si speram sa-l vedem pe Rivian in Mexic in curand.

  Bollinger B2

  Bollinger B2 va fi cu siguranta pentru cei care isi doresc ceva elegant si sofisticat . Are un aspect bazat pe linii drepte, aratand destul de dreptunghiular de la capat la capat, ceea ce promite o excelenta capacitate off-road. Cu 614 cai putere, va avea o autonomie de 321 de kilometri, cu mai putina energie cheltuita pe autostrada. Limita de viteza este de 160 km/h. Productia va incepe mai tarziu in acest an si cu siguranta ne-am dori sa vedem cum arata aceasta piesa usor influentata de militar pe drum. 

  Ford F-150 Lightning

  Ford lucreaza la oferta sa pentru un pick-up, care promite prea mult. Rapoartele de pana acum spun ca va avea 370 km de autonomie, si mult mai mult cu o unitate extinsa, un accent in intregime pe tehnologie, un design care nu este atat de futurist, dar are toata energia si eleganta asteptate de la un vehicul.nivel inalt de Ford . Promite o incarcatura de putin peste 450 de kilograme, fiind unul dintre cele mai bune suporturi cel putin de pana acum. Lansarea sa este asteptata in 2022. Acest vehicul a fost testat de presedintele Joe Biden al Statelor Unite, care a subliniat „Al naibii de lucru este rapid”. 

  Tesla Cybertruck 

  Futuristul PickUp al miliardarului Elon Musk , inspirat din imaginile cyberpunk, este programat sa inceapa constructia pana la sfarsitul anului 2021. S-au spus deja multe despre aceasta piesa cu gama mare, viteza mare, sase locuri si o capacitate de incarcare si o remorca uriasa. Vor exista diferite versiuni ale acestui camion, dar se stiu putine despre datele specifice la care vor ajunge. Acesta este unul dintre cele mai mari pariuri ale companiei si ar putea defini piata PickUp , deoarece, in timp ce unii se opun designului sau, daca va livra ceea ce promite, multi ar putea merge dupa Tesla in loc de concurenta. 

  Cele mai noi articole

  Din aceeasi categorie