More

  Astrologie: Compatibilitatea Taurului cu Varsatorul in dragoste

  Taurul si Varsatorul sunt doua semne despre care nu ati crede ca ar fi atrasi unul de celalalt si ca compatibilitatea lor in dragoste ar putea fi zero. De exemplu, Taurul are o abordare mai traditionala a sexului si a relatiilor.

  Taurului le place sa bea si sa ia masa in mod demodat, cum ar fi sa-si ia lucrurile mai usor, si se simt mai confortabil atunci cand se tin de o rutina. Varsatorul , pe de alta parte, este purtatorul de apa unic si neconventional.

  Sunt inovatori, iubesc sa depaseasca limitele si se plictisesc usor de relatiile care devin prea previzibile. Dar, in ciuda acestor diferente, taurul si purtatorul de apa se echilibreaza destul de bine.

  Taurul si Varsatorul iubesc compatibilitatea

  In general, imperecherile semnalelor de sol si aer nu sunt intotdeauna cele mai bune combinatii. Semnele de pamant tind sa se inteleaga mai bine cu semnele de apa, iar semnele de aer sunt mai potrivite pentru semnele de foc.

  Cu toate acestea, astrologul Simone Pinkhasova ii spune lui Bustle: „Taurul si Varsatorul exprima elemente si calitati contrastante ale zodiacului intr-un mod care completeaza fiecare semn”.

  Taurul este guvernat de Venus, care este o energie „feminina” care aduce placere, bucurie si pasiune in relatie. Pe de alta parte, Varsatorul este condus de Uranus, mai „masculin”, planeta haosului, a schimbarilor bruste si a rasturnarilor. Va mentine relatia sa mearga inainte, in timp ce Taurul va va infuza cu caldura si afectiune.

  Viata sexuala a Taurului si a Varsatorului

  Din punct de vedere sexual, Taurul si Varsatorul sunt „construiti destul de diferit”, spune astrologul Stephanie Gailing . Taurul se refera la ceea ce este incercat si adevarat, in timp ce Varsatorul este mai interesat de nou si neconventional.

  Taurul este un semn foarte senzual caruia ii place sa fie indragostit si sedus. Vor sa fie atinsi si sarutati si vor, de asemenea, sa exploreze corpurile partenerului lor. Potrivit lui Gailing, atmosfera este, de asemenea, foarte importanta pentru ei.

  Un semn de aer precum Varsatorul este mai putin in ton cu lumea fizica. Pentru ei, conversatia stimulativa care in cele din urma se transforma in flirt si vorba murdara este ceea ce ii pune in dispozitie. De asemenea, le place sa experimenteze.

  Cand vine vorba de dormitor, Taurul si Varsatorul vor trebui sa comunice pentru a intelege nevoile celuilalt. Daca pot ajunge pe aceeasi pagina, Gailing spune ca se crede ca ambele semne au o rezistenta excelenta si se pot distra impreuna.

  Probleme in dragostea lor

  Taurul si apa pot avea probleme de conectare intelectuala, deoarece tind sa aiba interese diferite. „Taurul venereaza frumusetea obiectelor fizice si a lumii naturale, in timp ce Varsatorul lauda frumusetea inerenta inovatiei si progresului social.”

  „Dorinta Taurului de a vorbi despre placeri sibaritice poate sa nu starneasca interesul Varsatorului, in timp ce Varsatorul impartaseste lucruri care sunt inclinate stiintific poate fi mai putin interesant pentru Taur.”

  Incompatibilitatea in acest domeniu poate fi o problema pentru Varsator, care trebuie stimulat psihic pentru a ramane interesat. Sunt semne foarte curioase si se vor bucura sa-l cunoasca pe Taur.

  Dar odata ce curiozitatea initiala dispare, ei pot descoperi ca Taurul nu este potrivirea potrivita pentru ei. Taurul poate simti ca Varsatorul este prea priceput

  In general, o relatie intre Taur si Varsator nu este nici cea mai buna, nici cea mai proasta combinatie. Ca doua semne fixe, se pot ciocni foarte mult, dar sunt facute si pentru relatii stabile pe termen lung.

  Daca pot comunica si se pot angaja unul fata de celalalt, pot fi o potrivire buna.Compatibilitatea amoroasa dintre Taur si Varsator poate fi suficient de puternica pentru a mentine relatia.

   Cele mai noi articole

   Din aceeasi categorie