O nouă rețeță MAFIOTĂ de a face bani: Devii INFRACTOR și dai statul în judecată la CEDO! Cât de răspândit e fenomenul

Deputatul UDMR Antal István-János face o dezvăluire halucinantă în parlament, prin intermediul unei declarații politice, cu privire la un fenomen straniu care se petrece, de la o vreme, în închisorile din România, anunță InPolitics.

Abordînd chestiunea supra-aglomerării pușcăriilor românești, după o documentare recentă la penitenciarul Slobozia, Antal afirmă, în declarația din plenul Camerei:

”Aş dori să vă dezvălui un fenomen bizar. Conform celor aflate de la judecătorul de supraveghere din cadrul penitenciarului, unii foşti deţinuţi comit infracţiuni minore în diferite localităţi din ţară, pentru ca, în urma reîncarcerării în alte penitenciare, să poată solicita despăgubiri pentru condiţiile necorespunzătoare din penitenciarele româneşti.
Având în vedere cele prezentate şi faptul că România este condamnată în faţa Curţii Europene a Drepturilor Omului, anual, în zeci şi chiar sute de cazuri legate de condiţiile de detenţie, consider că este nevoie în mod imperios să se coaguleze voinţa politică necesară soluţionării acestei probleme, care să pune capăt fluxului de dosare în care România este acuzată de tratamente inumane sau degradante” afirmă Antal.

Inventivitatea românescă ne lasă, încă o dată, cu gura căscată!…

Sursa: B1TV

Autentificare

sau
Logare cu User / Parola:

Inregistrare client nou

sau
Alege un Username si completeaza adresa ta Email. Vei primi un mesaj cu Parola.

Esti deja inregistrat ? Login

Resetare Parola

Esti deja inregistrat ? Login

Web Analytics