Aliat neaşteptat pentru Ilie Năstase în războiul cu şefii tenisului: Mesajul lui Victor Ciutacu

Fostul mare jucător de tenis, Ilie Năstase se află în centrul unui scandal mondial. Primul număr 1 mondial din istoria tenisului a intrat într-un conflict cu britanicele în timpul meciului de FED Cup de la finalul săptămânii trecute. Năstase riscă să primească o suspendare drastică după această ieşire. Vedeta România TV, Victor Ciutacu e alături de Năstase şi îl susţine pe fostul mare jucător.

Citeşte şi: ALDE și-a RETRAS un membru din Guvern

“De ce-l iubesc pe Ilie Năstase şi n-o să mă dezic vreodată de amiciţia cu el. Am lăsat intenționat să treacă valul scandalul al cărui personaj principal a fost Ilie Năstase. Și mi-a fost greu. Mă mâncau și degetele, și limba. Dar am vrut să se decanteze. Ca să scriu liber de tensiunea momentului. Pe cale de consecință, ca să n-avem vorbe, o fac acum. V-am zis că-l iubesc pe Ilie? Cred că da, dar nu și de ce. În primul rând, pentru că, așa brutal cum o face, spune lucruri adevărate pe care corectitudinea politică și ipocrizia le țin blocate în mințile oamenilor preocupați de aparențe. În al doilea rând, pentru că nu l-am auzit vreodată să refuze o cerere de ajutor din partea cuiva.

Citește și: Elton John e GRAV BOLNAV: Are o INFECȚIE BACTERIANĂ NECUNOSCUTĂ / VIDEO

În al treilea rând, pentru că “Oagărul” (pentru cunoscători) chiar ține – și nu demonstrativ – la țara asta și refuză să se lase călcat în picioare de superiorii din statele cu apă caldă curentă la robinet. Ne place să recunoaștem au ba, a cam pus România pe harta (de interes a) lumii. Așa, cu mintea lui simplă și spontană, care-l face să fie un idol pentru copiii ai căror părinți nici măcar nu l-au prins jucând și să arboreze tricolorul pe toate reședințele lui. Viața lui privată (la fel ca și accidentele politice în care s-a implicat benevol) mă lasă rece. Dar mă încălzește povestea megastarului care, în vârf de top al succesului la femei, o trimite în camera de hotel brazilian pe partenera-i Diana Ross, după care plângea Michael Jackson, ca să rămână la un șpriț cu Balaci și Iorgulescu”, a scris Ciutacu pe blog.

Citește și: Gigi Becali, după meciul cu Viitorul: ‘Campionii! Campionii!’

Şi asta nu e tot. Ciutacu i-a atacat dur şi pe contestatarii lui Ilie Năstase. “P.S. Mi-ar fi plăcut să-i aud/citesc pe revoltații că a făcut Ilie țara de râs indignați când fetele de la CSM București, multe dintre ele din țările scandinave sau de aiurea prin Europa, erau făcute țigănci în Ungaria și făceau băi de pișat și de flegme în civilizata țară vecină și prietenă, da-i plină România de curve virgine. Eu încă am viu în minte momentul când, pe Heathrow fiind împreună, am trăit să văd un angajat (britanic) al aeroportului în genunchi în fața uluitului Ilie și pupându-i mâna.”, a încheiat Ciutacu.

Sursa: StiriPeSurse 

Autentificare

sau
Logare cu User / Parola:

Inregistrare client nou

sau
Alege un Username si completeaza adresa ta Email. Vei primi un mesaj cu Parola.

Esti deja inregistrat ? Login

Resetare Parola

Esti deja inregistrat ? Login

Web Analytics